Audition for middelalderspel

Madam Kulturproduksjoner går igang med sitt første storprosjekt denne høsten og kjører på med audition kl 18 den 1. september på SMIA, Fosser. Målet er å få igang et middelalderspel ved Olsoktider. Stykket heter «Spillet om Enhver», et mysteriespill som ble spilt for første gang å 1400-tallet. Enhver er, som navnet sier, hver og en av oss, og vi møter ham midt i et festlig lag. Enhver har ingen bekymringer og tar lite hensyn til andre enn seg selv. Mens festen skrider frem viser Døden seg i døra og krever at Enhver skal følge ham. Enhver blir redd for hva som venter ham etter det livet han har levd på jorden. Han må lete blant sine handlinger for å finne noe godt. Vi ønsker å modernisere stykket noe ved å trekke tråder til hva som er viktig for samfunnet vårt i dag, men beholder tematikken og handlingsgangen.

Vi ønsker å bruke mye sang og dans, og trenger derfor folk med ulik bakgrunn og interesse. Alle fra 10 år og oppover er velkomne til å være med! Ta kontakt gjennom madamkultur@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *