Kirsti Sørlie Hansen spiller Troen

Til Olsok setter Bygdetruppen Teater opp middelalderspelet ‘Spillet om Enhver’. Spillet har en lang tradisjon i Salzburg og spilles hvert år under festspillene. Nå settes stykket opp på Løken Gamle Kirkegård, og vi er glade for at prosjektet blir virkeliggjort i Aurskog-Høland kommune.

Det er med glede at Bygdetruppen kan annonsere at Kirsti Sørli Hansen skal være med i sommerens spel. Hun skal spille Troen i stykket.

Sørli Hansen er utdanna skuespiller og sanger fra NISS (Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology). Hun har hatt sangundervisning med operasanger Kristin Theisen. Høsten 2010 spilte hun i ‘Peer Gynt’ på Oslo Nye Teater og året etter bemerka hun seg i sangkonkurransen Idol på TV2. Hun har jobba freelancer på en rekke scener rundt omkring i Norge og har vært solist på ei rekke konserter, blant annet med Hellbillies, Joachim Svendsen, Oslo filharmoniske kor m.fl. I 2014 spilte hun Svanhild i ‘Svanhild’ av Henrik Ibsen på Grusomhetens teater, denne blei også vist under Ibsenfestivalen samme år. I 2015 spilte hun rolla som Brian Jones i teaterkonserten ’27 The Club’ på Brageteateret i Drammen og mottok veldig gode omtaler for rolletolkninga si. I 2016 spilte hun Joanne i den berømte musikalen ‘Rent’ på Lørenskog hus. Og i sommer blir det mulig å få oppleve henne i ‘Spillet om Enhver’ på Løken. Det gleder vi oss til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *