Thor-André Walløe til Spillet om Enhver

Da er det endelig klart hvem som skal spille hovedrolla i spelet som skal settes opp på Løken Gamle Kirkegård til sommeren. Vi gleder oss stort over at Thor-André Walløe har takka ja til rolla som Enhver, han er en allsidig skuespiller og har vært gjest på Smia med fortellerforestillinga ‘Backfish’ tidligere.

Thor-André har skuespillerutdanning fra NISS (Westerdals Oslo School of Arts, Communications and Technology). I 2015 fullførte han en mastergrad i drama -og kommunikasjon på HiAK, der han lagde fortellerforestillinga ‘Backfish’, som følger reminisensetradisjonen innenfor teateret. Forestillinga baserer seg på et minne til ei ung jente under krigen.

I tillegg til å jobbe med ulike freelanceprosjekter, har han også vært med på å starte StorySLAM på Kulturhuset i Oslo.

Til Olsok vil du finne ham i rolla som Enhver i spelet ‘Spillet om Enhver’ på Løken. Bygdetruppen Teater er strålende fornøyd med å ha ham med prosjektet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *