Reidar Brøtmeth spiller Oeconomus

Reidar Brøtmeth har vært med i Bygdetruppen Teater siden ensemblet blei etablert. Her har han spilt ei rekke roller, blant annet kjøpmann Hafsteen i forestillinga ‘Et sted i skauen’, som baserer seg på minner delt av mennesker fra Fosser. Han spiller også den lokale piraten Kaptein Smijern og i fjor spilte han Oberst Kruse i spelet ‘Oberst Kruset og slaget ved Riiser Bro’ på Løken. Reidar Brøtmeth er allsidig og har også spilt i flere band, blant annet No Limit. De var også på en turne i USA. Han var også med i flere revyer satt opp av MIUL og i spelet som blei satt opp på Urskog fort. Reidar kommer fra Fosser og er en lokal kulturpersonlighet.

I ‘Spillet om Enhver’ skal Reidar spille Oeconomus, tjeneren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *