Minnenes Kafé spilles på Aurskog-Høland Bygdetun

Torsdag 27.april skal Bygdetruppen Teater i aksjon på Aurskog-Høland Bygdetun med forestillinga ‘Minnenes kafé’. Ved flere anledninger har det vært arrangert minnekaféer på Smia, der en møtes over en kaffekopp og deler minner fra gamledager. Neste kafé blir på bygdetunet, og folk fra kommunen intervjues om oppveksten. I tillegg til forestilling og intervjuer, kommer to forskere fra Norsk Folkemuseum – som forteller om lekens historie. Arrangementet varer fra 12.00-15.00.

‘Minnens kafé’ har tidligere blitt spilt på Lørenskog Bygdemuseum og på Bjørkelangen senioersenter, og er ei forestilling med utgangspunkt i minner folk har delt med oss. Noen minner er ensemblets egne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *