Heidi spiller Tregis

Heidi Fossen er født og oppvokst i Aurskog, men har bodd i Trondheim i 20 år. Dermed hender det av og til at det kommer noen trønderske gloser på prøvene, noe som er hyggelig innslag. I ‘Spillet om Enhver’ skal Heidi spille tjenerskap, hun er personen som holder orden på ei husholdning som til stadighet skal avholde festligheter. Dette byr på stadige utfordringer når selskapelighetene skal både forberedes, gjennomføres og til slutt ryddes opp etter.

Tidligere har Heidi spilt flere sesonger i Skansespillet og Maridalsspillet. Hun har også prøvd seg som regissør på en revy da hun bodde i Tyskland. I fjor blei hun med i Bygdetruppen Teater og har i den sammenheng spilt Berte Liermåsan i ‘Til Odel og Eie’, en enakter basert på Tsjekhovs ‘Frieri’. Denne forestillinga har vært på turné i Akershus fylkeskommune og blei også spilt under Kortspillfestivalen på Tynset. I juni spiller også Heidi i spelet ‘Skinner til Frihet’, et okkupasjonsdrama fra 2.verdenskrig. Der spiller hun Fru Linderud.

Bygdetruppen Teater er glade for å ha en ressurs som Heidi med i stallen. Og til sommeren finner du henne i rolla som Tregis på Løken Gamle Kirkegård. Det gleder vi oss til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *