Latsabben

Kristan Simonsen fra Frogner i Sørum spiller tjenerskap i årets oppsetning av Spillet om Enhver på Løken Gamle Kirkgård. Der skal han betjene sin herre og herrens frue i de hyppige selskapelighetene. Han må til stadighet passes på i alle sine gjøremål av sine bedre halvdel, kona Tregis, og slapper gjerne av litt når ingen ser det.

I våres dukka det oppe en ny karakter da Kristian spilte ulven i Bygdetruppen Teater si oppsetning av  ‘De tre små griser’ – der blei han den tangodansende storsjarmøren Ulvis, som lider av kjærlighetssorg og vil gjerne finne seg en ny dansepartner. Denne forstillinga har han blant spilt på Bjørkemartn og Aurskog-Høland bygdetun, som en del av et omreisende ensemble.

I juni var Kristian også med i spelet ‘Skinner til frihet’ i år, der spilte han Tertittenkonduktøren Pålan. Han har vært med i flere av Romeriksspillenes oppsetninger også tidligere. Dette er altså en travel herremann på spelfronten! Og nå blir han altså å finne som tjenerskap i middelalderspel på Løken Gamle Kirkegård til Olsok. Vi gleder oss til å se deg i aksjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *