28.-30.juli – Spillet om Enhver

«Spillet om Enhver» er et middelalderspel hvor vi møter Enhver, en lykkelig mann som lever livets glade dager. En dag får han besøk av Døden, og han blir stilt ovenfor de valg han har tatt igjennom livet.

«Spillet om Enhver» presenterer et menneskesyn fra middelalderen, med dyd og velgjerninger som viktige elementer i livet for å kunne gå døden i møte. Selv i en moderne verden med et forandret syn på døden overbringer stykket et sterkt budskap om hva som virkelig teller her i livet. Noen relasjoner stikker ikke dypt, men mennesket velger egoistisk… vi kjenner oss igjen.
Stykket spilles på Løken Gamle kirkegård, og sangtekstene er av Trygve Bjerkrheim. Dette er en jubileumsmarkering av 500 år siden reformasjonen. Stykket spilles tre dager på rad.
Inngangsbilletter koster 150kr, kaffe er inkludert. Ta med campingstol eller piknikkteppe. Det er lovet pent vær 🙂
28.7 kl 19
29.7 kl 19
30.7 kl 13

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *