Når grådigheten tar overhånd

Enhver sine slektninger er både grådige og ufine, noe som Ella Cock har fått føle på med sin karakter, Neve, som grådig forsyner seg av gullet. Stomperudjenta fra Sørum er med i spel på Løken for andre år på rad. Ifjor var hun med på «Slaget om Riser bro» som sanger og bygdekvinne, og hun tydeligvis ble bitt av spelbasillen for i år var hun tidlig klar for å være med på Spillet om Enhver. 

Ella har hatt stor glede av å få være med på årets spelproduksjon på Løken Gamle Kirkegård og er imponert over jobben som legges ned, ensemblet som vokser fra dag til dag og hvor lærerik prosessen har vært. For en lærer mye om det å være et menneske, på godt og vondt, i stykket. Og at menneske har alltid vært menneske, uansett hvilken tid det lever i, og har sin styrker og svakheter.

Og på fredag er både Ella, og resten av ensemblet, klare for å spille for publikum. Velkommen til forestilling!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *