BygdetruppenLøken gamle kirkegårdMiddelalderspelSpelSpillet om Enhver

Med teater i hjertet

Karianne Bjørnsdatter Lotterud er selvsagt å se på scenen når Bygdetruppen opptrer. Du kjenner henne kanskje som sjørøverjenta Spurven, byjenta Astrid eller den småvulgære Karoline Liermåsan? Gi Karianne en rolle og ho kan forandre den til noe uventet og spennende! Hun har stor spillglede og utfordrer seg selv på scenen; hjertet slår for teater.

Karianne er utdannet Lektor i Norsk med stor interesse for teater. Hennes master omhandlet den postmoderne Peer Gynt, og allerede her var interessen født. Karianne jobber som lektor ved Bjørkelangen videregående skole og jobber aktivt med drama som metode og er engasjert pådriver for russerevyen. Karianne er styreleder og skuespiller i Bygdetruppen Teater, og styremedlem i Madam Kulturproduksjoner. Karianne har allsidig erfaring som skuespiller på rundreise. Hun har ofte bærende roller med stort spenn fra det tekstlige til det fysiske. I Spillet om Enhver vil du få møte henne som Epicuria, Enhvers hustru, som kanskje er mer glad i gullet og glitteret, fremfor alle gjestene og maset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *