BygdetruppenLøken gamle kirkegårdMiddelalderspelSpelSpillet om Enhver

Poetene

Kari Schou

Rita Tørnby fra Rømskog og Kari Schou fra Løken har blitt godt kjent under prøvene til Spillet om Enhver. Begge er drevne korsangere og blei med for å få nye erfaringer. Og de har fått et innblikk i hvor mye som skal på plass, og som skal organiseres opp, for at det skal fungere. Og mens de har pauser, blir det tid for en kaffekopp og prat. For det skal være sosialt å drive med teater. Og det sosiale livet i produksjonen går på tvers av alder og bosted, dette er disse to damene det beste eksempelet på.

Rita Tørnby

Kari har også et nært bånd til stedet som Løkenjente og påpeker at stedet har en perfekt scenografi. Dessuten synes hun det er ekstra fint at salmeskattene etter Trygve Bjerkrheim brukes i stykket. Han var i sin levetid mange ganger Løken Gamle Kirkegård på Olsok for å tale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *