Travle tider!

Da var vi midt i april og ting har begynt å skje… Arrangement planlegges, og teaterstykker øves. I tillegg fikses og ordnes SMIA til sommersesongen.

Vi har nok en gang gjennomført musikkpøbb. Denne gangen med vår egen Kirsti Sørlie Hansen på scenen. Sammen med bandet dysset hun oss med deilig sang. Eva Cassidy og andre herlige tolkninger av kjente sanger. Publikum var godt fornøyd og vi var storfornøyde med å se enkelte besøkende for aller første gang. Jo flere nye, jo lengre har vi nådd!

I disse dager øves også «inni anna». Stykket skal fremføres på Sammenfestivalen den 21. april. Vi er spente! Stykket bærer i seg ungdommens egne historier, og ønsker å nå sitt publikum gjennom følelser, -STERKT!

Smia pusses opp… eller det vil si at vi FJERNER. Ja, bensinstasjonstaket skal ned. I skrivende øyeblikk forsvinner et historisk monument. Men det er på tide, skal vi få til alt vi drømmer om på stedet. Vi går sommeren lyst imøte med nye visjoner for uteområdet vårt. GLED DERE!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *