Når lokalet blir for smått…

Det koker på SMIA for tiden og jammen er det moro! For noen år tilbake hadde vi aldri trodd at vi skulle være FOR mange på øvelse, men det er jammen slik det er blitt. Øvelsene i scenerommet utvides også til kaférommet, noe som gjør ventende foreldre til publikummere mens vi holder på. Pinocchio-øvelsene flyttes med jevne mellomrom til Bjørkelangen videregående for at vi skal kunne utfolde oss i dans og lek. Flyttinga er litt slitsom, med tanke på at man til stadighet fyller opp bilen med kostymer og ting og tang, men moro er det å tenke på at vi er blitt så mange!

I disse dager planlegger vi å bygge om scenerommet, slik at det kan brukes på best mulig måte. Søknader skal sendes ut og snart skal det gamle scenegulvet bort. Vi får håpe på at det vil lette litt på trykket. Imens får vi stimle oss sammen og flytte litt med jevne mellomrom. Heldigvis er det ikke lenge til vi flytter hele storoppsettinga vår til Kulturarena Bjørkelangen. Vi gleder oss!

PS: Vi har startet en spleis, slik at alle som vil kan bidra til vårt nye scenegulv. Vi satser på å komme i mål!

Link til spleis: https://www.spleis.no/project/97172

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *