Fra forestillingsglede til koronanerver

En heidundrande premiere og fire påfølgende flotte forestillinger!

Vi er så heldige som klarte å gjennomføre dette i februar, med vinterferien som bakteppe. Vi tenkte med en gang at det var synd at det ikke kom enda flere, at vinterferien nok tok noen av tilskuerne våre, men du verden som vi nå kan være glade for at vi fikk gjennomført!  Vi rakk akkurat å glede oss over et solid arbeid vi alle er stolte av, før koronaviruset begynte å ta fokuset vårt. Nå er vi alle hjemme, enten med hjemmekontor eller hjemmeskole, og noen også i karantene. Vi skulle samles på SMIA for å se forestillingen på film sammen, men det ble det ikke noe av. Nå sitter vi foran hver vår data og titter tilbake på gode minner.

  

Vi savner hverandre og vi vet ikke når vi kan møtes igjen. Når vi kan drive med teater igjen. Men vi gir ikke opp, og sammen kan vi lyse opp hverandres hverdag. Det kokes ihop nye ideer, og det eksperimenteres med digitale plattformer. Gamle teaterforestillinger dukker opp på skjermen, og nye dukker opp på papiret. Vi skal komme sterkere tilbake!

PS: Musikkpøbb med Onpurpose og konsert med Erik Lukashaugen ble begge utsatt til høsten. Vi avlyser ikke!

Take care og mist ikke motet!

Glad i dere!

Hilsen styret i Bygdetruppen Teater

 

Utdrag fra Sirkuset i forestillingen om Pinocchio:

Pinocchio på sirkus

Vi var så heldige at vi fikk spilt Pinocchio i februar, før alt av arrangement ble avlyst. Her er et lite glimt ifra sirkuset som Pinocchio besøkte, med både elefanter i dressur og kjærlighetshistorien om Harlekin og Columbine ❤️Filmen står Javier Berrocal Nathaly Albatrossfilms for, utdraget er klippet ut av oss.Lokalene våre på SMIA blir i disse dager lite brukt, men vi har fortsatt utgifter som strøm og husleie. Ønsker du å støtte oss, så blir vi glade for det. Vipps #89236

Publisert av Bygdetruppen Tirsdag 24. mars 2020

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *