Juleforestilling og korona

Vi elsker teater, det er det ingen tvil om! Ønsket vårt om å kunne drive med dette gjør oss kreative, vi finner alltid løsninger hvor vi fortsatt kan drive på og overholde smittevernsregler. Det skal vi også gjøre til jul!

«Kampen om jula» heter den nye forestillingen vår. Vi møter innbyggerne i en liten landsby med deres hverdagslige utfordringer. Turistguiden Joffe, frisøren Dilla, kaféverten Gretta og gatefeieren Randi. En dag dukker Lala opp og bringer smilene på alles munner. De blir gode venner og bruker all ledig tid sammen. Men det hele snur ved juletider når tidstyvene kommer. De røyker juleblomster og stjeler alle menneskenes tid. Ingen har lenger tid til å snakke sammen og le sammen, jula er blitt til en tid med stress. Julevask, julehandel, juleditt og juledatt tar opp all tid. Lala tar opp kampen mot tidstyvene for å redde jula i bygda.

Lala og dukkene

Skuespillerteamet består av fire voksne og ti barn. Med utgangspunkt i smittevernsveilederen fra Viken teaterråd holder de voksne 1-meter avstand, mens barna kan spille tettere. Med dette som utgangspunkt er vi blitt riktig så kreative. Når gatefeieren skal leke med Lala er kosten til gatefeieren en fin avstandsberegner. Den kan brukes til alt mulig rart! Med slike løsninger skal vi klare å komme oss fram til en forestilling. Publikumsplasser skal begrenses til maks 50 med god avstand og faste plasser. Det skal vi få til!

Forhåndssalget er i gang! Velkommen til forestilling 12.-14. desember i Løken og Omegn kulturbygg, Rakstad, 1960 Løken.

Fjøsnissedansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *