Avlysninger og lys i enden av tunnelen

Å avlyse en forestilling er ikke bare vanskelig, det er tøft! Det innebærer ikke bare retur av billetter og planlegging av hvordan man skal sette det opp på ny. Nei, det er vurderinger fram og tilbake, ønsker om at hardt arbeid skal bære frukter og at drømmer ikke skal knuses. Det er verdens tøffeste avgjørelse!

Så har pandemien også satt spor i Bygdetruppens planer. Sjøl om de prosjektene som nå var på gang var planlagt med utgangspunkt i situasjonen, så har uroen bredt seg i folk i takt med en ny bølge som også har truffet lokalmiljøet. Uansett om man gjør det man skal og følger de påbudene og forbudene som gjelder, så kan man ikke planlegge for de følelser og tanker som dukker opp. Så nå har vi avlyst juleforestillingen vår i desember. Trist for barna som hadde gledet seg til å stå på scena før jul, og trist for instruktørene og foreldrene som hadde sett for seg dette som en del av juleforberedelsene. Men vi gir oss ikke! Vi justerer den litt og passer på at de som fortsatt vil være med får lov til å delta og fortsatt drømme om å stå på scena også etter jul. For vi setter den opp, det fortjener barna våre!

Som en liten ekstra glede og lys i enden av denne litt mørke tunnelen vi er i nå, så har tre Bygdetruppere fått opptre med en liten forestilling på oppdrag fra Frivilligsentralen. En stor glede for både oss og våre tilskuere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *