BygdetruppenForestilling

Handlingsplaner

Hva skal året 2021 inneholde? Vi legger planer for året, tenker alternativt og tenker gjennomføringsevne.

I disse dager er det mange søknader som skal avgårde. Det er søknad til Sparebankstiftelsen (mens man krysser finga), til Viken teaterråd, kommunen, og mange mange fler. Det er også styremøter og årsmøter og papirer som må ordnes.

En av de mest fargerike ideene er sirkusideen. En av scenene i Pinocchio har gitt grobunn til Sirkus Mortale, et omreisende sirkus bestående av elefanter, høner, direktører og gresshopper, ja, alle mulige slags sirkusartister. Det hele dreier seg om å lykkes og å mislykkes. I Sirkus Mortale er det viktigste å tørre. En salto mortale er hovednummeret til sirkuset. Dette er egentlig et farlig hopp som kan ende fatalt, men sirkusartistene kommer med kreative løsninger for å tørre, og de er slettes ikke farlige.

Sirkus Mortale kan dukke opp som ren teaterforestilling på markedsplasser, torg og ved spesielle anledninger, eller som barnas sirkus, hvor barna selv deltar med egne sirkusnumre. 

Andre prosjekter er Husets fire vegger, en forestilling om omsorgssvikt: To søstre, godt voksne, møtes i farens bisettelse. De har ikke snakket på mange år og det ligger anklager mellom linjene. De er begge ofre for foreldrenes omsorgssvikt, men kjenner kun sin egen versjon. Ting dukker opp mens de forbereder matfat til de sørgende gjestene.

Et annet helt nytt prosjekt som kan nevnes er Vannbæreren. Bygdetruppen pleier å gjennomføre martyrdramaet Stefanus hver Halloween i Løken kirke. Nå har vi blitt spurt om å lage en teaterforestilling for de minste, noe vi gleder oss masse til! Vi skal ta i bruk teaterfigurer, noe vi i Bygdetruppen har brukt mer og mer.

Ellers er Papirslottet, Tre små griser, teaterskole, Olavsljoset, Rømskog kirke 750 år, Kaptein Smijern og krepsepesten, Vaksinemonologene (digital undervisning), vikingspel og ikke minst Kampen om jula, på programmet. Vi krysser finga!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *