Bygdetruppen

Nye og «gamle» aktiviteter i 2022

Da er året i gang og første øvelsen holdt. Det er deilig! For dere som lurer på hva vi har av tilbud, så kommer det her en oversikt:

Nytt av året er at vi starter opp med teaterundervisning med «mini-trupperne». Dette er en teatergruppe for skolestartere opp til elever på 2. trinn. De har undervisning tirsdager kl 17:30-18:30. De starter opp 25. januar.

Tirsdager blir det også øving med voksengruppa fra kl 19-21. Vi starter opp 18. januar. Da skal vi kose oss med noen manusforslag og idémyldring 😉 Forestilling blir i uke 14.

Torsdager blir det øvelse med barne- og ungdomsgruppa. Altså de fra 3. trinn og oppover. Vi holder på kl 18-19:30 nå i oppstarten men øvelsene vil bli lenger utover våren. Vi starter opp 20. januar. Hold av helga 28.-29. mai, da blir det forestilling! (Ja, det er helga etter Kristi Himmelfartsdag, men helga etter er pinse, og etter det har folk det travelt…)

Helga 26.-27. nov blir det nye forestillingsrunder med «Kampen om jula». Dette blir for alle aldre. Påmelding til dette skjer i augusttider. Øvelser starter i oktober (pga vikingspelet i september).

Dette blir et knallår!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *