FigurSirkus MortaleSirkusteaterSparebankstiftelsen

EN UKE MED SIRKUS!

Vi er så utrulig stolte av vårt lille SIRKUS MORTALE! Hele uke 9 har vi fylt SMIA med barnehagebarn og førestklassinger. Kjempegøy! Med KUL TURBUSS ifra Sparebankstiftelsen ble de hentet fra alle hjørner av kommunen for å oppleve ekte sirkusteater med figurer og lek. Og takket være Amedia-midler fra lokalavisa vår Indre Akershus Blad, så har vi også fått midler til å kunne gjennomføre denne aktiviteten med de mest fantastiske kulisser og figurer!! Støtte fra Buf-dir sørget for at vi fikk gitt honorarer til å kjøpe fri skuespillerne fra annen jobb. Vi er veldig takknemlig for all støtte!

Musetemmeren Moska tar barna imot mens sirkusdirektøren sover. Mens han sover trener hun musene sine. Det gjør hun lurt i, for sirkusdirektøren er redd for mus… Utover forestillingen opplever barna at det er mer han er redd for, men han er ikke helt klar for å innrømme det.

Smilende barn dro hjem med stjerner i øynene. Noen har også funnet ut at de skal lage sirkusteater de også 🙂

Fredagen hadde vi en gjesteartist. En liten klovn, en skikkelig stjerne!

Snart dukker vi opp hos dere andre også!!

Marte fikk også jammen siste siden i Indre Akershus Blad, det var stas! Her er et glimt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *