Påskekrim

Mord på menyen…

For første gang arrangerer Bygdetruppen påskekrim, og jammen slår vi til med middag i samme slengen, det blir stas!

Fosser Invest

Fosser Invest holder firmamiddag og det ligger forventninger i lufta. En ny partner skal utnevnes og alle er spente. Men kvelden forløper ikke helt som planlagt for gjestene. En mordgåte må løses, og snart dukker det opp flere «lik» i skapet. Publikum må følge nøye med!

Tom Erik Halvorsen er kokk for dagen og disker opp med Lammegryte med rotgrønnsaker, servert med ris, brød og smør. Nam! Til dessert blir det sitronmousse og marengs på sprø kjeksbunn. Deilig!

Forestillingen og middagen foregår fredag 8.4 kl 19-21 og lørdag 9.4 kl 18-20, men det holdes åpent inntil to timer etter endt forestilling, slik at man kan være igjen og kose seg med noe godt i glasset. Det er 18-årsgrense. Mer info og billetter finner man her.

Velkommen til årets påskekrim!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *