BygdetruppenImproMinitrupperneUngdomsgruppa

Vår og snart visning!

Minitrupperne og ungdomsgruppa har etablert seg som to faste grupper med faste øvingsdager i uka. Minitrupperne er helt nye av året alle sammen, men engasjementet er på høyeste nivå! Ungdomsgruppa består både nye og gamle Bygdetruppere, og stadig har vi besøk av nye som prøver ut hva det vil si å drive med teater. Gøy å se at de har glede av å prøve noe nytt og annerledes!

Fast instruktør er Juliane, med Marte og Kristin som assistenter. Det fungerer så det suser!

Om ikke lenge er det visninger for publikum, det blir stas! Kostymer og replikker faller på plass, men vi trener like mye på å lære kunsten å improvisere og akseptere andres ideer i det spontane. Jammen lærer de fort! Nå skal det snart øves i håndtering av nerver også!!

Den 7.juni blir det forestilling for minitrupperne kalt «Jakten på den røde tråden», og den19.juni blir det «Alice i Høland» fra ungdomsgruppa. Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *