STAND UP!

Fredag den 24. mars får vi for først gang STAND UP på scena vår!!! Vi gleder oss til å møte disse kvinnene, og det bør dere også! 🙂

En liten presentasjon:

Ranita Gamst – Nysgjerrig og kreativ komiker og ikke minst nordlending. Hun er ikke redd for å gjøre ting på sin måte. Med en god dose selvironi og glimt i øyet prater hun gladelig om alt fraoppveksten i Nord-Norge, til det alltid forunderlige forholdet mellom menn og kvinner.

 

Maia Dietrichson er en rødhåra frekk, fyrrig og fersk førtiåring fra Tvedestrand. Hun er selvironisk og liker å by på seg selv. Hun konkurrerte nettopp om å bli Sørlandets morsomste og kom på 2. plass, noe som tilsier at hun er Sørlandets nest morsomste! Ellers er hun ganske flink til å steke fiskepinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *