Prosjektrekord!

Ikke mindre enn fire oppdrag på EN helg!!! Nei, FEM var det visst 😉

Bygdetruppen Teater er i farta om dagen. Med kulturminnedager og festivaler var  helga fullstappa fra morgen til kveld med fortellerteateret ‘Huldriin’ på matfestivalen ‘Stuttreist og Himlaga’ på Bjørkelangen, ‘Kongen kommer’ på Sørumsand stasjon, kursvirksomhet på Lillehammer, veterandag på Aurskog-Høland bygdetun og forestillingen ‘Før slaget’ på Skedsmo Bygdemuseum. Det er moro, men det er ingen grunn til å hvile på laubærene. Tirsdag morgen var gjengen klar for å ta imot barneskoleelever til den nye opplevelsesdagen kalt ‘Liv i bygda’ på Aurskog-Høland Bygdetun. Opplegget var vellykket og glade barn gikk hjem den dagen med ønsker om å ha det sånn hver tirsdag. Bygdetruppen kan nok ikke love det, men vi kan love at vi kommer til å holde koken så lenge det er liv i oss. Medlemstallet har steget opp mot 50 og det er stadig nye ideer på gang. Vi gleder oss til framtida!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *