Musikk for sjela

Høstens først musikkpøbb er klar og bandet som skal fylle SMIA med musikk er ikke mindre enn Light Without Shadow, – gjett om vi gleder oss! Vi er selvfølgelig også ekstra stolte av å ha en ekte Fosserkar i gruppa 😉

Klokken 20 åpner vi dørene med en éntreavgift på 100 kr. Ellers blir det øl- og vinsalg samt noe å spise.

Vi gleder oss!

Litt om bandet:
Light Without Shadow (LWS) – Lys uten skygge – er et band bestående av Petter Simonsen (vokal), Tommy Grønlund (gitar) og Tom Joelsen (trommer/perkusjon).
Musikken er melodiøst farget av bandmedlemmenes ulike musikalske bakgrunn, med et sterkt fokus på gode melodi-linjer og meningsfulle tekster. Bandet har som intensjon å formidle en positiv musikalsk opplevelse.

Petter og Tommy har tidligere samarbeidet en rekke år i bandet Aum, mens Tommy og Tom har felles musikalske røtter fra første halvdel av 1990-tallet i rockebandet Sound Theater. LWS er preget av disse, på mange måter, musikalske ytterpunkter, men bandet har antatt sin egen melodiøse identitet og særpreg.

Petter Simonsen har sin musikalske bakgrunn blant annet fra koret ved den Norske Opera, acappella-mannskoret Gli Scapoli, bandet Aum og er involvert i Ensemble Giorgi (Georgisk folkesang). Hans sang er preget av en bred erfaringsbakgrunn innen en rekke musikalske sjangre.
Tommy Grønlund har tidligere spilt i band som Fury, Sound Theatre og Aum. Mens hans musikalske røttene er godt plantet i rockens verden, antar hans gitarspill et sart og melodiøst særpreg.
Tom Joelsen har traktert trommene i en rekke band siden tidlig på 80-tallet, blant annet Rise’n’Rejoice og Sound Theater.

Light Without Shadow skriver alt sitt eget låtmateriell. Musikken er sterkt preget av refleksjoner rundt menneskets indre reise gjennom livet, og har blitt omtalt som «musikk for sjelen».

Bandet utgir i disse dager sin første EP.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *