Bygdetruppen Teater spiller juleforestilling på Killingmo Gård

Lørdag 9.desember spiller Bygdetruppen Teater forestillinga ‘Tre Små Julegriser’ på Killingmo Gård, som en del av programmet i forbindelse med julemarkedet. Arrangør ønska å ha et kulturtilbud til alle besøkende, og det er ekstra hyggelig at Killingmo ønsker å bruke lokale aktører.

Forestillinga er morsom og leken, ensemblet har lekt seg fram i de ulike scenene og derfor har den også fått sin helt egen vri. Utgangspunktet er det originale eventyret, og så har det blitt lagt til ulike elementer for at den skal passe til jula. Ulven Ulvis har for tida kjærlighetssorg etter at han oppdaga i Indre Akershus Blad at Pricilla har funnet seg en annen ulvekjæreste. Nå går han ei ensom jul i møte, og han får ikke dansa tango rundt juletreet – slik han pleier å gjøre. Men kanskje han kan danse med noen av grisene? Grisene på sin side er i full gang med å forberede jul. Men er det alltid så lett å planlegge jul sammen når en har lyst til å gjøre forskjellige ting?

Forestillinga passer for alle, både voksne og barn, og den spilles kl.13.oo. Killingmo Gård og Bygdetruppen ønsker alle hjertelig velkommen til forestilling!

Skuespillere: Hege Solvang, Evelyn Kongstein, Grethe Brøtmeth og Kristian Simonsen

Regi: Karianne Bjørnsdatter Lotterud

Produsent: Bygdetruppen Teater

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *