Nye tider, nye ideer

Alt er kulturelle arrangement er avlyst fram til 15.juni pga fare for koronasmitte. Vi skal maks være fem stykken sammen, og helst med 1-2 meters avstand. Nær familie får lov til

å komme innenfor to-metern. Dette gjør noe med oss.

I tillegg til frustrasjon over å ikke få lov til å samles til øvelser, lek og moro, så er likviditeten også en utfordring. Vi drifter en kulturarena som jo skal bestå også når alt dette er over. Å drive et sted koster penger, også når det ikke skjer noe. Derfor må vi få ting til å skje! Det er aktivitet som gjør at vi går rundt: Nå må vi trå til på andre måter!

Vi har samlet noen av oss i to omganger, aldri mer enn fem tilstede, for å overholde reglene. Dette har resultert i to
improviserte innspillinger. Først med dukke, siden med karakterskaping ut ifra «5 på gata». Dette ble spilt inn, redigert og delt på Facebook. Dette var moro! Folk har likt og delt, og vi har skjønt at det er dette vi må fortsette med. Nye tider, nye ideer. Jeg er spent på hva som dukker opp rundt neste sving!

Trykk her for å se de ulike filmene:

Påskekyllinger på SMIA

«5 på gata» og noen til… 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *