Historisk Halloween på Huseby

Som en del av Husebyspelene er Bygdetruppen Teater med på å arrangere Halloween på Huseby gård. Dette er tredje året. Slik som tidligere er det det historiske ved stedet som trekkes fram.

Ved hjelp av teaterinstruktør Dyveke Christine Sæther og koreograf Ingeborg Trelstad, har Husebyspelene utarbeidet monologer og en felles dans. De besøkende skulle få mulighet til å oppleve både dans og teater, men på en sikker måte. Dansen var utendørs i høstmørket, mens monologene ble fremført i ulike rom og ulike bygninger langs en vandrerute. Fattiggårdsbestyrerinnen, Vesle-Maren, presten, tjenestepiken og lærerinnen var noen av de du møtte på din vei.

To runder med ble annonsert, med maks 20 i hver runde. De 20 ble så igjen delt opp i puljer hvor de som var i familie kunne gå sammen. Slik ble de sendt ut i mørket og ført avgårde …

Alle var veldig fornøyde etter gjennomføringen, og det føltes godt at vi hadde klart å gjennomføre noe i denne utfordrende tida med smitte som øker. Vi håper at vi kan gjøre mer av slikt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *