Ny giv

Noen prosjekter fullføres på kort tid. De dukker opp som ideer som lett lar seg gjennomføre der og da. Det er kanskje nettopp omstendighetene som har vært medskaper av ideen og dermed også muliggjør den hvis man velger å hoppe på. Men sånn er det ikke alltid…

Marte som Blanka, hovedpersonen i Papirslottet

PAPIRSLOTTET startet som en idé på et julebord allerede i 2017. Den var fantastisk da den dukket opp, og den er like fantastisk i dag. Men temaet er utfordrende og ønske om å lage det som en poetisk framstilling er også utfordrende. Vi har tatt tak i den flere ganger, jobbet med den, men så er det disse omstendighetene da…. Noen ganger kan man skylde på ikoronopandemien, men ikke denne gang. Tid, energi, graviditet, skole og jobb…. Men NÅ, ja, NÅ er vi på rett spor og snart i havn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *