Fantomet i fossen – sommeren 2021

En gammel lokal historie forteller om et gjenferd som hjemsøkte den gamle saga ved fossen på Fosser. En gjenferd med maske og svart kappe… et fantom!

Denne historien ble skapt av barn på Fosser på 60-tallet. Barna fortalte dette videre til andre barn, og fantomet ble skumlere og skumlere. Til slutt ble det laget en ekspedisjon for å avsløre hvem dette var. De la seg på lur i saga…

Om de oppdaget hvem som var fantomet vites ikke, men historien var nok godt inspirert av serien som gikk på fjernsynet samtidig: «Fantomet i Louvre». Vi i Bygdetruppen ønsker å skape aktiviteter rundt denne historien. Vi holder til i SMIA, bare et steinkast unna fossen. SMIA holder åpen kafé to dager i uka, og det er her vi ser potensialet. Vi har scene og lekeplass som lett kan brukes til rollespill og fysiske oppgaver. Vi ser for oss en sommer full av aktiviteter, gåter, skumle historier og skremmerier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *