Nå er det jul igjen …

Det nærmer seg jul og det er tid for kos og gode fortellinger!

Marte og Kristin øver iherdig!

Først ut er to mus… eh, nei, Marte og Kristin! De spiller musemor og musedatter som skal legge seg for å sove. Men det går dårlig. For julestjerna skinner i øya! Kanskje blåse den ut? Nei, det går dårlig! Hvordan skal de løse dette problemet? Sammen skal de reise ut til flere barnehager og skape julestemning.

Vi er også godt i gang med øvelser til «Kampen om jula», som vi dessverre måtte gi opp i fjor. I år leker vi oss videre og utvikler karakterene. Og jammen meg har de blitt mer fargerike enn noen gang før, eller stripete da… og litt grå 😉 Vi gleder oss til å spille i KulturArena Bjørkelangen i desember!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *