JuleteaterKampen om jula

Vi vant kampen om jula!

Vi rakk det så vidt før alt ble avlyst på ny!

11.-12. desember gjennomførte vi tre juleforestillinger med oppsettingen av manuset «Kampen om Jula». Stykket er skrevet av Juliane i samarbeid med Bygdetruppen. Til og med en julesang ble laget! Vi er så stolte!!

«Kampen om jula» heter altså den nye forestillingen vår. Vi møter innbyggerne i en liten landsby med deres hverdagslige utfordringer. Turistguiden Joffe, frisøren Dilla, kaféverten Gretta og gatefeieren Randi. En dag dukker Lala opp og bringer smilene på alles munner. De blir gode venner og bruker all ledig tid sammen. Men det hele snur ved juletider når juletyvene kommer. Lala tar opp kampen med dem.

Litt bekymret var vi da alt ble innskrenket og juleballene og juletrefestene ble stengt én etter én. Men så lenge vi kunne fremføre innenfor smittevernstiltakene, så ønsket vi å fortsette. En litt uggen følelse i magen var med hele tiden, for vi klarte ikke helt å forstå at vi nå faktisk var i kultursalen. På tredje forsøk.

Vi fikk da publikummere, selv om det ikke var som under normale tilstander. Vaktene på KulturArena Bjørkelangen var flinke og bidro til et trygt arrangement. Munnbind på fellesområder, og gode avstander i salen. Ingen hilsing på skuespillere og man forlot salen rad for rad. Trygt, men vi gleder oss til vil en gang kan feire en premiere skikkelig med blomster og hurrarop! Vi er allikevel stolte, for vi vant kampen om jula!

Alle foto: Javier Berrocal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *