Om oss

Bygdetruppen Teater drifter SMIA på daglig basis. Av aktiviteter har vi kafétreff, kurs, forestillinger, disko og konserter. Målet er å få med oss flere til å drive stedet, både teaterentusiaster og andre. SMIA ble til etter et ønske om å ha et sted å samles for teaterøvelser, for å opptre og for kunne møte andre kulturinteresserte. SMIA er blitt en viktig samlingsplass for folk i nærmiljøet og er et sted for utvikling av samarbeid på tvers av ulike kunstarter. Retningslinjen vår er å lete etter gull i egen skog, å sette fokus på det vi har i egen hjemkommune og dyrke fram de gode historiene. Det vi har rett utenfor kjøkkenvinduet er likeså godt som noe annet, men det må kanskje graves fram og poleres før potensialet blir til realitet.

Bygdetruppen Teater har gitt seg selv et samfunnsansvar i å dele egen kompetanse og inviterer til kurs og workshops. Vi inviterer også aktører fra andre steder til våre arrangement for å kunne være en kulturarena med mulighet for å oppdage noe man ikke har sett før og for å kunne bli inspirert.

I tillegg til at Bygdetruppen Teater drifter stedet har gjengen også startet samvirkeforetaket Madam Kulturproduksjoner, som er å møte på her. Samvirkeforetaket tar på seg oppdrag fra andre, det være seg bedrifter, foreninger og andre. Til nå har vi hatt teaterkurs for MIUL, halloweenprosjekt for kirkene i nærområdet og teambuildingopplegg for Debio. Vi tar gjerne i mot flere oppdrag!

Siden mars 2017 har Bygdetruppen hatt arrangement- og formidlingsansvar på Aurskog-Høland bygdetun. Vi har bestemt for å avslutte vårt engasjement der 31.12.2019 og ha mer fokus på teater.

Bygdetruppere i styre og stell:

Juliane Husvik Sukkestad

Daglig leder for Madam Kulturproduksjoner og Bygdetruppen Teater

Heidi Deanna Fossen

Styreleder for Bygdetruppen Teater

Karianne Bjørnsdatter Lotterud

Manager for Madam Kulturproduksjoner

og styremedlem i Bygdetruppen Teater

Grethe Brøtmeth

Styremedlem i Bygdetruppen Teater

Gry Kathrine Kvebæk

Styremedlem i Bygdetruppen Teater