BygdetruppenJuleteaterKampen om julaMinitrupperneUngdomsgruppa

Juleforestilling i ny drakt

Fjorårets forestilling var preget av to koronaår med restriksjoner. Prosessen fram til juleforestillingen hadde vært ekstremt lang, og vi hadde møtt mange skuffelser før vi faktisk fikk satt den opp i desember foran et publikum med munnbind. Men i år var tonen en helt annen, knallmoro!

Seks uker før premieredatoen dukket de voksne opp på ungdommens teaterøvelse. Nå skulle det lekes og fantaseres! Med en gjeng som ble over dobbel så stor så måtte nye roller skrives inn og flere sanger lages. Ideene var mange! Det dukket opp en fabrikk med en ny fabrikksjef, sekretærer og postbud. En streikesang ble laget og koreografi ble satt. Så var det minitrupperne som skulle inn. Dette er de minste i Bygdetruppen, de som er 5-8 år. De skulle være med som nissunger og barn. Litt etter litt falt alle brikkene på plass. Turid Lisbeth Nygård fikk tonesatt nissesangen som ble skrevet, og alle musikerne som tidligere har vært med sa ja alle sammen.

26.-27. november spilte vi tre forestillinger på Bjørkelangen Kulturarena. Det ble en fantastisk forestilling med en herlig miks av gammel og ung. Heller ikke rullestolen som måtte med var til hindring, men heller til ekstra moro på scenen. Alle ga sitt og snart var de alle stjerner på scenen. «Kampen om jula» er verdens vakreste forestilling!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *