Aurskog-Høland BygdetunLiv i bygda

«Liv i bygda» under planlegging

Sola skinner og våren er snart her. Det betyr også at planene legges for sommermånedene!

De som kjenner oss i Bygdetruppen vet at vi elsker historieformidling, og spesielt hvis vi får lov til å gå i karakter. I uke 25 planlegger vi «Liv i bygda» på Aurskog-Høland bygdetun. Da inviteres barn til å leve en dag i 1860. Her vil de møte  signekjerringa Karen, Bakste-Oline, finfrua Karoline Skjeggestad, smeden Nils Eliasen og legde-kjerringa Sopelim-Kajsa. Sammen med karakterene vil de være med på datidens arbeidsoppgaver. Noe dramatikk blir det også da sukkeret forsvinner fra kjøkkenet til Karoline. Og hvem er det som får skylda? Alle barna vil få låne litt klær som markerer hvor de hører «hjemme» hen. Vi gleder oss!!!

Sopelime-Kajsa som går på legd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *