Sir Toby’s Orkester

Lørdag 25.november kommer Sir Toby’s Orkester til Smia for å spille på Musikkpøbb. Vi på Smia gleder oss stort til en flott helaften med god musikk og god stemning. Musikkpøbben har nå blitt et fast arrangement på Smia, der vi har hatt besøk av ulike arister og band – i hovedsak lokale aktører.

Sir Toby’s Orkester består av musikere fra Mysen og Hemnes, og spiller musikk som beveger seg inn poprocklandskapet – med elementer av jazz. De slapp singelen ‘Strand Hotel’ i juni. Låtmaterialet er i hovedsak på norsk og er skrevet av komponist og vokalist Torbjørn Undeland.

Ellers består Sir Toby’ Orkester av Øyvind Larsen på gitar, Glenn Eric Bråthen på B3-orgel, Rolf Remi Aadalen på trommer, Eugen Shapov på bass og Kristine Østenby på kor.

Dørene  åpner kl. 20.00, vi har skjenkebevilling og det blir også muligheter for å kjøpe noe å spise. Pizzasnurrer står på kveldens meny!

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *