23 og full sal…

På lørdag hadde vi konsert med Erik Lukashaugen, ENDELIG!!! Med to avlyste konserter tidligere på året fikk vi endelig gjennomført, og det på en smittevernsikker måte.

I mars skulle vi hatt både konsert og musikkpøbb, men pga nedstenging av hele landet ble dette avlyst. Musikkpøbb er avlyst og nytt arrangement er vi veldig usikre på når vi skal få til, men konsert har vi nå fått prøvd oss på igjen. Vi hadde en liten konsert i juli, men med 1 publikummer forsto vi raskt at dette er ikke liv laga under en slik pandemi. Konserten med Erik Lukashaugen hadde vi uansett lyst til å få til, og nå i oktober ble det endelig gjennomførbart!!!

Vi målte opp og forsikret oss om at vi har plass til 46 enkeltstående publikummere. Er man i samme husstand kan man sitte tettere, men forskriftene tillater nå kun maks 50 stykken inne uten fastboltede stoler, så da var 46 et greit tall å forholde seg til. 46 billetter ble tilgjengelige.

Da dagen var har var 19 billetter solgt og vi fikk plassert alle i salen ettersom vi kjente til hvem som var i samme husstand og ikke. Det ble svært så romantisk der inne. Da kvelden kom ble det i alt 23 publikummere og full sal etter dagens smittevernsregler. Fortsatt mulig med 23 gjester til i kafeen, men vi var godt fornøyd med at folk hadde tatt sjansen på å komme, for jeg må si som Lukashaugen sjøl sa det:

Min opplevelse er at det har vært mye tryggere å være på konsert enn å handle i matbutikken.

Erik Lukashaugen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *