DKSDoblougjenteneHistorisk vandringKaféKirketeaterPå Oppdrag

Høst og oppdrag

Høsten er i gang for fullt og øvelsene har startet opp.

Det har vært stille på SMIA en stund. Bortsett ifra kafédager hver tirsdag har de faste øvelsene hatt pause fram til over høstferien. Det var nok lurt for oppdragene har stått i kø, og da har man nok med det. Oppdragene har gjerne bestått at en trupp bestående av to-tre personer som har underholdt og formidlet. Denne høsten har det vært Den kulturelle skolesekken på Rømskog, kirketeater, sommerles-oppdrag, filmvisning av Doblougjentene og underholdning på Stuttreist og Himlaga. I tillegg har vi hatt flere runder med pøbb på KulturArena Bjørkelangen.

Historisk vandring er snart fullført. «Jutulhistorier og huldermøter» ble gjennomført på Fosser. Det var en vakker høstdag som virkelig gjorde opplevelsen i fossen til en spesiell hendelse. Indre kom også, så det hele ble godt dokumentert.

SMIA var også en del av kommunens satsning kalt «Over Terskeln». Kafeen var åpen hele helgen og det var godt besøkt. Fiskesuppa til Grethe frista godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *