BurleskKurs

Hanskeføring på Smia

Den første modulen i burleskkurset er vel gjennomført. Hele tretten deltagere fra Aurskog-Høland kommune og omegn møtte på Smia for å lære seg denne forførende kunstarten. Litt smånervøst i rekkene i begynnelsen, men etterhvert kom utfoldelsen og gleden av å få spille på det sensuelle og feminine. – Burlesk handler ikke om å være den perfekte modellen, du er perfekt i din kropp og du viser hvor bra det er. Jeg er et stankelbein med litt mage og flat rompe, men du verden så bra DET er!, forklarte en engasjert kursholder til deltagerne.

Charlotte Hukvari lærte seg burleskkunsten mens hun bodde i Australia. Hun liker hvordan en kombinerer det vakre med det groteske, gjerne i ei humoristisk ramme. Som datter av en operasangerinne og en kormester i operaen, fikk hun tidlig stor respekt for for gamle kunstarter. Sjøl kom hun borti burlesk da hun møtte en stripper som likte fjær. – Jeg likte ikke tanken på stripping (og det er forøvrig en misforståelse at burlesk starta som stripping), men teater og fjær er gøy! Burlesk hander i stor grad om å lede oppmerksomheten dit en ønsker den., sier kursholderen og viser hvordan en hanske kan lede oppmerksomhet.

Og kurskvelden handla om hvordan en kan bruke hansken på ulike måter og hvor sensuelt det kan gjøres. Fornøyde kursdeltagere kosa seg og kasta seg ut i det med stort mot.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *