Å puste liv i noe dødt

Denne helga har vært morsom, innholdsrik og ikke minst lærerik! Vi har fått ting til å puste og leve, snakket med elefanter, krabbet rundt på gulvet med appelsinfigurer og spilt fotballkamp i slow motion. To dager med kurs er ikke nok for å virkelig beherske kunsten å spille figurteater, men vi er på vei og vil garantert ta med oss det vi har lært i videre arbeid. Etter endt kurs fikk vi se vår instruktør med en egenprodusert figurteaterforestilling. Helt fantastisk! Vi er trollbundet fra første stund og den verden vi får oppleve er herlig og leken. Vi har selv opplevde hvor intenst og vanskelig det var å jobbe i noen minutter, her får vi se en hel historie og flere figurer komme til liv. Imponerende! Konklusjon: Vi elsker figurteater!!

Foto: Heidi Deanna Fossen og Juliane Sukkestad

 

En liten snutt fra helgens fotballkamp 😉

Film: Evelyn Kongstein

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *