Aurskog-Høland BygdetunBonderomantikkKurøenPå OppdragTertitten

Tog og egg…

Mai og juni har vært travel med historisk formidling på Aurskog-Høland bygdetun med Den Kulturelle Matpakka og Den Kulturelle Skolesekken. Det er stas å se glade små og store barn som drar hjem etter helt nye opplevelser. Men utenom disse faste årlige oppgavene har vi i år tatt på oss nye oppdrag og laget to helt nye forestillinger, det er stas!

Terta og Titten er to togtroll som gjør rent på Tertitten. Terta og ekstremt glad i besøk, mens Titten er veldig redd for høye lyder. Det kan by på utfordringer når man jobber med tog…. Terta og Titten hadde den gleden av å underholde barnehagebarn ei hel uke på Fossum stasjon, det var moro!

«Egg» heter forestillinga som handler om høna som desperat er på jakt etter sine forsvunnede egg. Det viser seg å være bondekona som har tenkt til å lage seg omelett til frokost, og bondekona gir ikke fra seg eggene så lett. «Egg» ble vist på Kurøen, Rømskog, under Barnas Dag. En flott opplevelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *