BygdetruppenFysisk teaterMaskerPinocchio

Masker + Pinocchio = SANT

De aller første forberedelsene til Pinocchio er i gang! Vi har venta lenge, og endelig er vi her!!!

I første runde leker vi oss med masker og prøver å finne et felles språk som vil passe inn i den verden som Pinocchio trer inn i. Det er bare noen få skuespillere som ska bruke maske, men det tar tid å bli vant til, så da er det viktig å være tidlig ute. Senere blir det øvelser med hele teaterensemblet, smått som stort.

Maskene brukes av de karakterene som ikke er «ekte». Altså de som spiller et spill, slik som reven og katten, eller slik som Pinocchio selv, som ikke er en ekte gutt ennå. I tillegg til masker kommer vi til å bruke noe figur, dans, pantomime og annet gjøgleri. Dette blir spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *