Påskekrim

Påskekrim med Fosser investeringsselskab

Vi gjentar moroa ifra i fjor: PÅSKEKRIM!!

Denne gangen var velkjente Thor-André Walløe på regi. Noen nye skuespillere var det også. Det hele fant sted på SMIA på selveste 1.april. Med påskequiz og en overraskelseskonsert med Kirsti Sørlie Hansen på programmet var det duket for møtet for aksjonærene (publikum) og styret (skuespillerne). Det var mye drama på scenen, hvis man kan kalle lokalet det, ettersom skuespillet foregikk blant publikum. Men drama var det også bak kulissene. Bare timer før forestillingen ble vår kjære Emanuel Jacobsen sjuk og noen måtte ta over. Vår helt Mathias Husvik hoppet inn bare timen i forkant. Fikk en briefing og improviserte seg fram på en utmerket måte. Ikke verst for en på 16 år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *