Gullet vårt

Grethe Brøtmeth har vært med i Bygdetruppen Teater fra den spede begynnelse. Den gangen besto ensemblet av sju skuespillere og en instruktør, og denne gruppa satte opp forestillinga ‘Et sted i skauen’ sammen. Ei teaterforestilling som baserer seg på minner fra Fosser. Siden den gang har det blitt mye teater på Grethe, der hun har spilt alt fra pirat til gris. Hun har spilt teater rundt omkring på forskjellige arrangement i hele AurskogHøland kommune, samt på ulike museum.

I årets oppsetning på Løken Gamle kirkegård skal Grethe for første gang være med å gjøre et spel. Her skal hun spille Gullet, Enhvers største begjær.

Grethe er ei lokal dame med røtter fra Momoen. I dag bor hun på Fosser og er stadig å finne på Smia, enten som skuespiller, vaskedame, kafédame eller noe annet som en har behov for når en drifter en kulturarena.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *