BygdetruppenIndre Akershus BladLøken gamle kirkegårdMiddelalderspelSpelSpillet om Enhver

Hyggelig omtale i Indre Akershus Blad

Bygdetruppen Teater har spilt forestillinga Spillet om Enhver med hud og hår i helga, og derfor er det ekstra hyggelig at lokalavisa kom og i etterkant har skrevet en flott artikkel, som står på trykk i dag. Det har også blitt tatt mange, flotte bilder som ligger på Indre Akershus sine webside. Gjengen i Bygdetruppen Teater har jobba hardt med et krevende manus, og er veldig glade og stolte over at publikum har satt pris på det som har blitt framvist.

Stykket ligger litt utafor det som er normen for teater i dag, med sitt middelalderopphav, poetiske språk og allegoriske skikkelser. Det tar opp eksistensielle spørsmål og er konfronterende i forhold til hvordan vi som mennesker lever våre liv. Løken gamle kirkegård har satt ei perfekt ramme for forestillinga og hever stykkets estetikk. Les mer om forestillinga i dagens Indre Akershus Blad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *