BygdetruppenLøken gamle kirkegårdMiddelalderspelSpelSpillet om Enhver

Døden venter oss alle

Enhver har allerede dødd to ganger på Løken Gamle Kirkegård. I dag er det hans tredje gang, og Christina Askeland fyller rolla som Døden. En smygende, hvesende og hvislende skikkelse, som personifiseres. For døden venter oss alle, og vi må møte den aleine. Eller må vi egentlig det? Det er nettopp hva dette middelalderspillet handler om. Om Enhver, som lever sitt liv i sus og dus, og uten å tenke s å nøye over hva etterlivet vil bringe. Men en dag står Budsenderen der og varsler hans død . Og hva skjer med Enhver da?

Christina Askeland er utdanna ved The Academy of Live and Recorded Arts i London. Hun har ved flere anledninger vært engasjert på Smia, både som vokalist på Musikkpøbb og med barneforestillinga Pippa Pirat.

Siste forestilling spilles søndag 30.juli kl. 13.00. Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *