FigurfortellerteaterOppNedTeaterfestival

Finagel Felespiller kommer til Teaterfestivalen OppNed

Geir Robsrud kommer til Teaterfestivalen OppNed siste helga i august med forestillinga om Uno og Finagel Felespiller. Robsrud er skuespiller og dukkefører – og med en amerikakoffert, en god dose magi og humor, våkner historia om Finagel til liv.

Robsrud er en erfaren skuespiller og dukkefører. Forestillinga er en kombinasjon av forteller- og figurteater med en enkel scenografi, der en stor koffert er utgangspunkt for et helt univers. Historia er henta fra Brødrene Grimms eventyr, og handler om de to musikervennene Finagel Felespiller og Ting Triangelspiller som legger ut på en ferd for å finne rikdom og lykke i Sølvkongens Skinnende Silverslott. Men Ting Triangelspiller blir grådig og bestemmer seg for å lure Finagel Felespiller, slik at han kan få alt sjøl. Og hva skjer da?

Geir Robsrud fanger sitt publikum fra første stund med denne forestillinga. Dukkene føres med stor nøyaktighet, det er ellevill teaterleik, humor og en dukkefører som kommuniserer direkte både med publikummet og med dukkene. Vi gleder oss stort over å kunne tilby denne forestillinga til vårt publikum!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *