BygdetruppenImproOppNed

Rut Granli og Markel Meitemark kommer til Teaterfestivalen OppNed

Rut Granli og Markel Meitemark kommer til Teaterfestivalen OppNed 27.august. Rut kommer fra Aurskog er forfatter og har gitt ut to bøker; To blå hus og Markel Meitemark går over (kommune)grensa  og er i disse dager i gang med sin tredje utgivelse. På teaterfestivalen kommer Rut til å samarbeide med et ensemble fra Bygdetruppen Teater for å formidle historia om Markel Meitemark. Det blir høgtlesing i kombinasjonen improteater, et levende og lekent konsept – som gir en helt særegen  teateropplevelse fordi plutselig tar historia uante vendinger.

Ideen til Markel Meitemark fikk Rut da hun skreiv en annen historie, som handla om alle innsektene i hagen til en liten gutt. Foreleggeren forelska seg i meitemarken og ville gjøre stjerne av denne tassen. Og når Rut sin egen gutt satt i sandkassa og sang ‘marker små, gule blå’ var det enkelt å dikte videre.

I tillegg er Rut en stor improteaterentusiast og gleder seg til å legge historia si i andre sine hender og se hva som skjer. Fordi improteater er her-og-nå-teater, et konsept som gir øyblikksmagi. Og fordi historier alltid har godt av avveksling.

Har du lyst til oppleve historia om Markel Meitemark på en ny måte? Møt opp på Smia 27.august kl. 12.30.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *