EidsverketFlodhesten og andre hesterPå Oppdrag

Familieforestilling på Eidsverket

Flodhesten Esmaralda er på Eidsverket for å gjøre nødvendige forberedelser til en viktig flodhestekonferanse. Nede ved dammen får hun dekka alle nødvendige, grunnleggende behov en flodhest har – temperert badevann, stillhet og mulighet for å slappe av. Reviret er markert opp, og hun gleder seg til ro og hvile. Men plutselig danser det en cheerleadingshest inn i reviret hennes, hun bråker og er urolig, og forstyrrer rett og slett flodhestharmonien nede ved dammen. I tillegg påstår hun at hun er en ekte hest, sjøl om hun ikke kan svømme! Hvordan kan det være mulig? Utfordringene står i kø for den normalt sindige og rolige flodhesten, mens Boogie danser avgårde med de flotte duskene sine.

‘Flodhesten og andre hester’ er ei søt og leken forestilling om vennskap, om det å akseptere hverandre sjøl om en er ulike og ikke minst; om vann.

Velkommen til forestilling 5.august!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *