Vi sparker igang igjen!

Nå er sommerferien straks over for de fleste og Bygdetruppen har tatt seg litt ferie, ihvertfall på papiret… Det tenkes og skapes, det øves litt og det skrives litt, for snart er høstsesongen her og vi skal gå igang med alle våre store planer! 🙂

Det har blitt ryddet og rensket opp i lageret på SMIA og vår vaktmester har flyttet inn i 2.etasje, – herlig! Vi planlegger også å få både lekeplass og kafévirksomhet på plass. Det blir spennende å se hva vi rekker den neste måneden!

Bygdetruppen har ansvar på Aurskog-Høland bygdetun også, og der er det nå kommet opp en lekeplass, samt at vi holder på med å utvikle vandreteater og flere aktiviteter der. Det er spennende!

Nye forestillinger er på gang! «Flodhesten og andre hester» spilles allerede i morgen på Eidsverket, og vikingspelet er snart igang igjen med øvelser. «Doblougjentene» starter opp nå til høsten med første øvelser og skal også ha noen mindre visninger her og der. «inni anna» går videre, og det er vi veldig glade for! Den skal til Rømskog og Bjørkelangen i september, og videre håper vi å få den sendt rundt på skoler og rådhus.

Studentene kommer også snart! Vårt faste samarbeid med OsloMet via Museene i Akershus er på trappene igjen. Anders Heyerdahl står da på plakaten, det blir moro!

Håper å se mange av de faste gjestene våre også på neste musikkpøbb som er 26. oktober. Velkommen skal dere være!

Herved erklæres høstsesongen for åpnet! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *