BygdetruppenDoblougjenteneReminisensteater

En uforglemmelig opplevelse

Vår forestilling «Doblougjentene – en fabrikkhistorie fra Høland» er nå historie, og for en historie det ble! Hele 1500 mennesker kom for å se, og det har vært snakkisen i Høland i hele april. Når folk kommer hele tre ganger for å se forestillingen på ny, så vet man at man har truffet en nerve. Det var viktig for oss at historien ble fremstilt med humor, varme og ikke minst den sårheten som det er å lengte hjem og det å skulle klare seg på egenhånd for første gang. Det var en balansegang som vi hele tiden kjente på, og det var viktig for oss at de ekte Dobougjentene godkjente historien, og det gjorde de, heldigvis!

Både lokalavisa og andre har skrevet om oss og forestillingen. Her er en link til en åpen artikkel fra frifagbevegelse.no. God lesning!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *